maandag 1 juli 2024

Het is volbracht

Gisteren iets na tienen kwamen Rick en Chris aan en we gingen meteen in dezelfde routine als de vorige keer. Zij wilden eerst dingen uitpakken voordat er koffie werd geschonken en ik ben meteen karton aan het ruimen gegaan. Dat lijkt simpel, maar het zijn dozen van drie meter lang of daaromtrent, en dat moet in kleinere stukjes gescheurd worden om in de kartoncontainer gedeponeerd te worden waar een soort brievenbusopening in zit. Maar u hoort mij niet klagen, enkel verklaren. Het échte harde werken deden Rick en Chris.

Omdat het deze keer een grote en een kleinere kast betrof moest alles goed worden uitgezocht natuurlijk. Na de koffie met wat lekkers op de lanai, gingen ze verder en het ging in mijn optiek sneller dan de vorige keer, ook omdat nu niets meer een verrassing was en zij de montage al eens hadden gedaan. Om één uur was er lunch, ook op de lanai met lekkere broodjes uit de oven. Op het laatst heb ik nog kunnen helpen door de planken, die per plank in strak plastic verpakt zijn, te helpen uitpakken die zij dan weer in de kasten monteerden. Tijd voor welverdiende wijn om daarna met elkaar te dineren. Ik had het simpel gehouden, vegetarische focaccia, salade, ciabatta en kaasjes met als toetje, met een knipoog naar vorige week, ijs met tokkelroom en slagroom.

Vervolgens nog even lekker nakletsen voordat zij weer op huis aangingen en ik alvast even wat dingen ging opruimen. Maar het inrichten van het leggedeelte komt van de week. Dan kan ik dat op m'n gemak doen. Toch op veler verzoek foto's van hoe de kledingkamer is geworden met een klein inkijkje in een vorige keer al ingerichte kast met hanggoed. Op naar het volgende project: de multimediakast, maar dat kan ik alleen. 

Alles keurig in kasten i.p.v. op rekken en
stellingen. Onder het raam ziet u het riemenstation.

Een inkijkje in één van de kasten met
overhemden. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten