maandag 30 april 2012

Mikey: an update

In mijn blogje Slechte tijding van 10 april berichtte ik over het auto ongeluk wat Mikey en zijn vrouw Dani in Mexico hebben gehad. Z'n moeder en later ook zijn vader zijn toen naar Mexico gereisd om bij hun zoon te zijn, die slapend werd gehouden voor beter herstel, en om Dani bij te staan.

Inmiddels zijn ze weer terug in Engeland, Mikey met een speciale medische vlucht. Momenteel is hij in revalidatie waar hij een 6 weken durende behandeling krijgt zonder medicijnen om z'n lichaam weer op de goede manier te laten functioneren. Mocht hij goede progressie maken dan mag hij in de weekeinden naar huis.

Zijn moeder, die ons op de hoogte houdt, vertelde dat hij nu nog wat in de war is vanwege zijn dagenlange buiten bewust zijn en hij niet zo goed begrijpt wat er nu allemaal gebeurd is, hij stelt gerichte vragen die dan worden beantwoord, maar in zijn beleving heeft hij i.p.v. een ernstig auto ongeluk drie (!) vliegtuigcrashes doorstaan. Dit kan nog een paar dagen duren, maar hij komt iedere dag een beetje meer bij ons terug zegt Beverley.

En alsof het allemaal nog niet hectisch genoeg is, hoorde ik vandaag dat zijn vrouw Danielle zwanger is!
Ik had een kaart naar hem geschreven met daarin de vaststelling dat ze niet 'the honeymoon out of a romance novel' hadden beleefd, maar mocht zo'n situatie in een boek of film plaatsvinden zouden we zeggen dat het nogal ongeloofwaardig is.

Mikey is op de hoogte en in zijn huidige staat van delirium wil hij de baby Mowgli gaan noemen. Er kan gelukkig voorzichtig weer met wat humor naar de dingen gekeken worden omdat volledig herstel te verwachten is.

Mikey met z'n moeder Beverley




Geen opmerkingen:

Een reactie posten