maandag 17 juni 2024

Er was er één jarig....

 ...hoera, hoera. Afgelopen woensdag was vriend Remco jarig en hij vierde dat gisteren. Talitha kwam mij ophalen en de zon scheen zowaar, maar toen wij in het Rijswijkse arriveerden kwam het met bakken uit de hemel zodat we het stukje van auto naar woning toch nog onder de paraplu moesten lopen.

Altijd gezellig bij Remo en Pieter, de tafel met taartjes stond al klaar. Was leuk om Remco's vriendin sinds decennia Joyce weer te zien en ook zijn zus Soraya had ik al lang niet meer ontmoet. Lekker bij kunnen praten met hen en met de andere gasten. 

Zoals altijd werden we door de heren weer goed verzorgd met dranken en spijzen. Talitha en ik bleven als laatsten over toen het weer ook weer opknapte en we fijn nog even van het zonnetje konden genieten op hun gezellige balkon. Er werd eten besteld en we sloten een fijne ontspannen dag af met een heerlijk diner, waarbij we nog maar eens proostten op het leven in het algemeen en de jarige in het bijzonder. Dat we nog vele jaren van malkanders gezelschap mogen genieten. 

Als het nu eindelijk eens wat langer mooi weer blijft komen Remco en Pieter snel weer eens naar Tanah Lot voor een dagje onthaasten in de natuur.

Taartjes! Altijd lekker!

Met de jarige.

En ook proosten met Pieter. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten