zaterdag 18 mei 2024

Feest

Donderdagochtend kwam mijn zus een bakje koffie drinken om te vieren dat haar broertje tegen de zestig loopt. Lekker gebakje erbij en fijn bijgekletst, verder laag profiel gehouden. U weet ik ben niet zo van het groots vieren. Maar vrienden Talitha, Rick en Chris vonden toch dat het niet ongemerkt voorbij mocht gaan, dus hadden ze gevraagd wat ik leuk zou vinden en mij leek het leuk om op Tanah Lot een bescheiden barbecue te doen. Dat was gisteravond. Wij zijn geen carnivoren dus geen Flintstones-taferelen met enorme spareribes en kilo's speklappen of iets dergelijks, maar een goede hamburger op een broodje en door Talitha gemaakte shaslicks met verschillende salades. Natuurlijk bubbels om te proosten en een lekkere taart als dessert. 

Ik ben verwend met cadeautjes en zoals altijd hadden we het weer heel gezellig samen. Het ging regenen, maar wij zaten heerlijk op de loungeset onder overkapping met de heater aan. Lekker ongedwongen samenzijn. We hebben het best lang uitgehouden, ik had het gevoel dat het pas rond negenen zou zijn maar toen was het al bijna half elf. Tijd om het een dag te noemen, zeker ook omdat vandaag tussen 8.00 en 9.10 uur de paxkasten worden bezorgd. Lekker vroeg zodat ik verder de hele dag voor mezelf heb.

Zondag komen Rick en Chris helpen met het in elkaar zetten, dus ga ik even boodschappen doen, want ik wil voor de heren natuurlijk wel wat lekkers hebben, dat verdienen ze wel voor hun tomeloze inzet. Gisteren heb ik al alles zover in orde gebracht dat de bezorgers het allemaal zo in de logeerkamer kunnen zetten en zorg ik dat er in de kledingkamer ruimte is om zondag aan het schroeven te beginnen. Spannend!






2 opmerkingen: