vrijdag 3 mei 2024

Spijkers met koppen

Na de interventie betreffende de paxkasten is er dus na ampel overleg besloten om de operatie in twee gedeeltes op te splitsen. Eerst de linkerkant van de kamer, daarna de rechterkant. Dit om het een beetje behapbaar te houden en twee keer vier kasten in plaats van één keer acht kasten te laten komen. 

Het huis staat natuurlijk overeind, als de hele kamer moet worden leeggehaald, en dan komen al die dozen met planken, deuren, zijkanten, achterkanten, schroeven, nippeltjes en dingetjes, dan kan het beter in tweeën worden gedaan. Meteen maar spijkers met koppen geslagen en van de week de bestelling gedaan. Op zaterdag 18 mei wordt het geleverd. Rick en Chris komen een dag later om de kasten te monteren. 

Ik zal van te voren de kant van de kamer waar ze komen te staan leegruimen en alles in logeerkamer en slaapkamer zetten, maar ik moet ook zorgen dat al die dozen met kastonderdelen ergens kunnen staan. Hoofdbrekers! Eerste wereldproblemen, ik weet het, en het gaat vast helemaal goed komen.

Als het eenmaal staat kan ik het inruimen en zien of ik de indeling voor de andere kasten hou zoals ik heb bedacht of dat ik nog aanpassingen wil qua hang- en ligverdeling. Dan kan ik die ook bestellen voor de tweede sessie. Ik kijk er naar uit hoe het zal worden! Ik hou u vanzelfsprekend op de hoogte. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten