donderdag 23 mei 2024

Het verhaal van de foto

Ik was door één van mijn fotoalbums aan het bladeren en kwam foto's tegen van 8 september 2002. Met de vriendengroep van toen deden we vaak leuke dingen en op deze dag was er een zomerfeest bij vrienden in Alphen aan den Rijn. Een zomerfeest, maar we vierden het wel in een flat, wij konden dat. De dagen van Tanah Lot waren duidelijk nog niet aangebroken.

Het grappige is dat ik me niet zo heel veel meer kan herinneren van die dag. Ik weet wel dat ik destijds bijna een jaar single was en heel happy. De bloemenkransen die u ziet kregen we bij binnenkomst uitgereikt als ook een cocktail, maar verder geen idee meer. Op de foto's louter blije en vrolijke mensen, dus we hebben het geweldig gehad. Iedereen had zich in stralende zomerse kleuren gekleed, behalve ik. Ik had waarschijnlijk een memo gemist en was in stemmig zwart, maar de bloemenkrans haalde het wat sombere geheel op. 

De foto's doen me wel teruggaan naar een erg leuke tijd. De mensen op de foto zijn elkaar een beetje uit het oog verloren, maar zo nu en dan komen we malkander toch weer eens tegen. Ilonka zie ik af en toe bij wederzijdse vrienden. En vorig jaar ben ik Jan en Joost tegengekomen op een groots opgezet verjaardagsfeest. Het was erg leuk om elkaar na al die jaren weer es te zien. 

Jan, Joost, Hans, ik en Jeroen.

Ilonka ligt bevallig over me heen.

Met Joost. Die grimas deed me meteen aan Dexter denken, alleen
met wat minder bloed. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten