zondag 24 oktober 2021

Omringd door gekken week 43

U en ik vroegen ons af hoe je in godsnaam op het idee kan komen voor zoiets walgelijks als een vijftig uur durende dansmarathon en dat dan ook nog non-stop op tv uit zenden. Welnu, de fijnbesnaarde John de Mol kwam reeds negen jaar geleden al op het idee. Hij zag de film 'They Shoot Horses Don't They' waarin wanhopige mensen proberen ten koste van alles een geldprijs te winnen door zo lang mogelijk te dansen. De wedstrijd, die dagenlang voortduurt, is zo hevig dat er doden vallen. En zo, lieve mensen, kom je aan je programma ideeën. 

Thierry Baudet in een toespraak voor zijn thierroristen-aanhang op 16 oktober j.l.: "We zitten ook al jaren in een seksuele lockdown, want AIDS bestaat helemaal niet voor blanke hetero's. Condooms gebruiken is flauwekul, die zijn net als coronavaccins aan ons opgelegd door Big Pharma". 

Een jongen van 15 jaar heeft in Den Haag een dakloze man voor de tram geduwd, die daaraan is overleden. Ik ben dan met stomheid geslagen. In het journaal hoorde ik iemand zeggen: "Ja, je weet niet wat er gebeurd is, om dan meteen met een vinger te wijzen". Serieus? In welk universum is het oké om voor wat voor reden dan ook iemand voor een aankomende tram te duwen? 

Dus door overheidsfalen zijn 1115 kinderen uithuisgeplaatst, u weet wel het toeslagenschandaal waarover het kabinet is gevallen. Diezelfde gevallenen inclusief de kopstukken zijn nu aan het formeren. Nieuwe verkiezingen zegt u? De uitkomst zal nagenoeg hetzelfde zijn, omdat het grootste gedeelte van de bevolking het geen reet uitmaakt, die hele toeslagenaffaire niet, omdat het hen niet treft. 

Geplande operaties worden weer afgezegd doordat de besmettingen stijgen en de IC's weer vol raken met coronapatiënten, waarvan 90% ongevaccineerd is.

De Forumjeugd, JFVD, stelt dat de inheemse Nederlander aan het uitsterven is en noemt één van de oorzaken het 'megalomane project van de massa-immigratie'. 'Dus', zo gaan ze verder, 'maken we onze nieuwkomers zélf'. Alle gelukzalige Forumjeugd-ouders krijgen een boreaal rompertje cadeau. Hoewel rompertjes het meest unisex-kledingstuk ooit is, kunt u aangeven of u een jongetjes- of meisjesrompertje wilt. Forumjeugd is erg van de duidelijke genderrollen, u weet toch.  Op het rompertje staat een hertje afgebeeld met het Forum voor Democratie logo in de bek met de tekst 'Nieuwkomers maken we zelf' eronder. Hoewel dit een scène uit Koefnoen lijkt, is dit tenenkrommend écht. Googelt u er maar eens op. 

Een huisarts in Staphorst vaccineert patiënten stiekem thuis, vanwege het taboe wat er binnen de geloofsfanatistische gemeenschap op heerst. Volwassen mensen die doodsbang zijn voor het oordeel van de gemeenschap. Banger nog dan voor het oordeel van God, want die ziet immers alles, ook dat jij je stiekem laat inenten, Geertruida! De hel in het hiernamaals moet het dus afleggen tegen de hel op aarde van de kans uitgestoten te worden van de geloofsgemeenschap. Maar was het niet Jezus zelf die zeide:"Men mag God niet op de proef stellen", toen de duivel hem vroeg van een tempel te springen? 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten