En zo heel organisch kwam het gesprek op de Hoftrammm. De Hoftrammm. Ik had er nog nooit van gehoord, maar zij hadden het er al eens over gehad. Het blijkt een restauranttram te zijn in mijn geboortestad Den Haag. Ik was meteen geïntrigeerd. U kunt er hier alles over lezen. In het kort, het is een tot restaurant omgebouwde tram, die twee en een half uur door Den Haag rijdt terwijl er een exquise vijf gangen menu wordt geserveerd van de hand van chef kok Pierre Wind. Vanzelfsprekend dient men hiervoor te reserveren en toen we dat wilden doen werd duidelijk dat het erg geliefd is, want het zit al maanden vol. De eerste mogelijkheid dat er nog precies één tafel voor vier beschikbaar was, is op zondag 9 april.
"Jaaaa!", klonk er uit vier monden, en bij nadere inspectie bleek dat ook nog eerste paasdag te zijn. Hoe leuk is dat? Toeval bestaat niet. Meteen gereserveerd, dus als God en covid het willen worden wij op eerste paasdag door mijn geboortestad gereden per tram terwijl we ons tegoed doen aan een copieus diner. Ik kijk er nu al naar uit. U kunt er nadien vanzelfsprekend een blogje over verwachten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten