zaterdag 12 oktober 2024

Meer beroepsweduwe dan moeder

Rachel van Galen was 15 jaar en kinderoppas van zijn zoon Melvin toen de alcoholische obesitas smartlappenzanger André Hazes haar slaapkamer binnenkwam om met haar te neuken. André was destijds 34 jaar dus kan men spreken van pedofilie. Hij was toen nog met een andere vrouw, maar lang verhaal kort Rachel en André trouwen in 1991. Ze krijgen twee kinderen Roxeanne en André. 

In 2004 liggen de twee in scheiding als André overlijdt, vanaf dat moment is Rachel beroepsweduwe tot de dag van vandaag, en ik vermoed dat ze het tot aan haar eigen dood zal blijven. Met haar twee kinderen heeft ze een vrij problematische relatie geplaveid met modder gooien in de media tot aan rechtszaken toe. 

Onlangs zag ik een bericht voorbij komen waarvan ik dacht dat het van De Speld was, maar het was echt. Rachel sommeert dat haar zoon, die van haar na het overlijden van pa samen met zijn zus de liedjes van vader zaliger moest zingen voor publiek en die uiteindelijk, zonder aantoonbaar talent, ook is doorgegaan als zanger, niet meer de naam André Hazes gebruikt. Gebruikt ook, het is geen artiestennaam, het is zijn échte naam, die zij hem zelf heeft gegeven, en zoals het in zijn paspoort staat. 

Mevrouw van Galen houdt er wel van om in de belangstelling te staan, negatieve aandacht is óók aandacht lijkt haar levensmotto, want het is zelden positief. Dat ze daarmee ook haar twee kinderen van zich af heeft geduwd is niet van belang. Als beroepsweduwe tellen slechts twee zaken zijzelf en geld.

Dat zoon André wel heel erg lijkt op Marco Eijk de inmiddels vermoorde drugscrimineel en tevens amant van Rachel en er dus al jaren geruchten de ronde doen dat hij wellicht de vader is van André kan ze qua generen van aandacht wel weer iets mee, vermoed ik. Ik denk dat André inmiddels meer hoopt dat ie een andere moeder heeft, aan de andere kant kan ie wellicht z'n carrière voortzetten als André Eijk. 

Rachel van Galen.



André Hazes en Marco Eijk.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten