woensdag 16 oktober 2024

WTF

Meer dan honderd dagen is het kabinet nu bezig, of nou ja bezig, er is nog niet heel veel uit hun handen gekomen, te druk als men is om anderen en elkaar voor rotte vis uit te maken en dingen willen doordrukken waarvan iedereen weet, en ook heeft gezegd, dat het gewoonweg niet kan. 

Hilarisch en de satire voorbij zijn de falende Faber flaters want versproken, vermoeid en vergist:

Mijn tweet klopt....O nee toch niet
Ik trek de spreidingswet in!....Nee er komt een variant, nee, nee dat gaat toch maar niet gebeuren.
Ik vraag een opt-out aan....Nah, toch maar niet
Borden, er komen borden.....Nee geen borden.
Ja, de dragende motivering voor de noodwet is af!.....Binnen een half uur: nee, de dragende motivering is toch nog niet af. 

Dilan Yeşilgöz, door wiens leugenachtige 'nareis op nareis, het vorige kabinet is gevallen zegt het nu heel raar te vinden als iemand het huidige kabinet zou laten vallen op asiel. 

PVV, VVD en BBB waren niet aanwezig bij de toch wel belangrijke hoorzitting over de Afghaanse beveiligers die voor hun leven moeten vrezen omdat deze partijen de aan hen gedane beloftes weigeren na te komen. 

Carloline (Kèr'olai'n) van der Plas maakt zich om hele andere dingen druk, zij wil met haar BBB het gezonde verstand terugbrengen in Amsterdam: 'We gaan Amsterdam redden'. Ze wil het dorpsgevoel terugbrengen. Ik vind dat nogal een angstig dreigement voor de bewoners van de hoofdstad. Bij de laatste verkiezingen stemde trouwens één (1) procent op haar clubje. 

En Geert Wilders? Die is vooral druk op X om er, naast te schelden en te schofferen en met andere fascisten op de foto te gaan ook een filmpje van een onopgevoed kind te plaatsen met 'Daarom PVV!' erbij. 

Marjolein Faber.


Dilan Yeşilgöz.



Caroline (Kèr'olai'n) van der Plas.


Geert Wilders.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten