zaterdag 30 maart 2024

Plan van aanpak

Zoals u wel al had verwacht neemt de metamorfose van de kledingkamer met Paxkasten, wat als een voorzichtig idee begon, vaste vormen aan. Het aanbod van Chris en Rick om te helpen de kasten in elkaar te zetten heeft het wel een boost gegeven natuurlijk. Met elkaar zo'n avontuur aangaan is leuker en gezelliger dan het zelf allemaal te moeten regelen. 

Het grappige is dat op de site van IKEA je met gemak allerhande kasten kunt intekenen in de kamer, maar slechts aan één kant. Blijkbaar is er geen mens in Nederland, nee op de wereld, die, zoals ik, aan weerskanten kasten wil hebben. Het programaatje voorziet daar niet in. Nu kun je het allemaal heel makkelijk via de IKEA-site bestellen, maar bij het plan van aanpak zit dat ik in mijn weekje vrij in mei een afspraak maak bij IKEA om aldaar de bestelling te doen, dan wordt er meteen een moment gekozen om het te leveren en dan kan ik vervolgens met Rick en Chris een datum prikken voor het in elkaar zetten van de kasten.

Toen we het er over hadden zei Chris nog: "Heb je wel rekening gehouden met de verwarming die er zit?" Ik wuifde dat weg met een: "Het past heus wel." Maar bij nader inzien moet ik toegeven dat hij een punt heeft. Ik zou gewoon de kasten kunnen nemen die ik in eerste instantie wilde, maar dan kunnen degenen die de kasten in elkaar hebben gezet de kamer niet meer uit omdat de deur dan niet meer open kan, en u begrijpt dat om diezelfde reden er ook niemand meer in kan. En dat komt inderdaad door de verwarming. Dat geldt voor één kant van de kamer, maar de mogelijkheden van de Paxkasten zijn welhaast eindeloos. Aan die kant komt er in plaats van vier grote kasten twee grote en twee middelgrote kasten (qua breedte). De door mij gewenste schuifdeuren kunnen dan ook gewoon nog worden gehandhaafd. 

Ik heb er zin an en kijk er naar uit!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten