dinsdag 25 juni 2024

Kruiden

Normaliter ben ik op maandag altijd vrij, maar gisteren mocht ik toch een paar uur werken en dat kwam in dit geval goed uit. Op Tanah Lot was een bak in gereedheid gebracht om kruiden in te gaan verbouwen en laten wij die nu net verkopen. Zodoende werd ik om vijf uur opgehaald. Ik had de potjes met kruiden en ook munt, voor in weer een andere bak, al apart gezet. Meteen even wat eten meegenomen voor het diner en wat lekkers voor de koffie.

De in principe korte weg naar Tanah Lot was zo ongeveer één grote file, maar dat maakt ons de pis niet lauw. Aangekomen hebben we meteen de kruidenplantjes en de munt erin gezet en daarna een wijntje gedronken. Tevens hebben twee van de vier kunstwerkjes van afgelopen weekend hun bestemming reeds bereikt.

Daarna heerlijk buiten kunnen eten om vervolgens even lekker te relaxen in de avondzon. In Nederland moet je het ervan nemen als het kan qua weer. Bakje koffie met lekkers en toch ook nog even één van onze series bekeken voor het tijd was om naar huis te gaan.

Zo kom ik de zomer wel door, hoor, met dit soort relaxte avondjes buiten.

Kruidenbak.

Twee kunstwerkjes zijn al gearriveerd.

Lekker eten met een wijntje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten