zondag 16 juni 2024

Sounds

Het was natuurlijk de vraag die op ieders lippen lag: welke cd's waren nou zo moeilijk te bestellen voor Bol, dat ze het gewoon maar helemaal nalieten, en is het via de andere (web)winkel uiteindelijk wel gelukt? 

Het waren cd boxjes van Tina Charles en Barry Ryan. De cd's zijn uitgegeven door de Britse platenmaatschappij Cherry Red Records die voor mensen zoals ik geweldige releases hebben van artiesten uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Klikt u maar eens op voorgaand linkje om u er in onder te dompelen. Ik heb wel eens cd's rechtstreeks bij hen besteld, maar ik vind het makkelijker om het via Nederlandse distribiteurs te doen. Bol haakte zelf af, maar pas nadat ik hen er naar vroeg waar de bestelling bleef. Dus heb ik de bestelling opnieuw gedaan bij eigenlijk mijn favoriete (internet) winkel voor muziek: Sounds in Venlo. 

De klantenbenadering van Sounds is heel persoonlijk, zo wordt je, als de bestelling langer duurt dan normaal, middels een persoonlijke mail op de hoogte gehouden. Zo ook nu, waarin werd uitgelegd waar het probleem lag en dat het zeker niet vergeten was. Gisteren zijn de boxjes bezorgd door PostNL en die hebben het doosje gewoon voor de deur gezet. Daar vind ik wel wat van, maar ik woon in een net appartementencomplex, dus die stond er gewoon nog toen ik uit mijn werk kwam. Ja, er is een bejaarde drugscrimineel opgepakt een paar weken terug, dat heeft u goed onthouden, maar dat was in de seniorenwoningen aan de overkant. 

In het doosje naast de bestelde boxjes ook de immer leuke fotokaart (steeds een verschillende) met een handgeschreven boodschap erop. U begrijpt, ik kan u Sounds erg aanbevelen als u net als ik gewoon nog cd's koopt. Er is ook een Sounds in Delft, met net zo'n uitgebreide collectie als die in Venlo, maar ik vermoed dat het twee verschillende ondernemingen zijn. Ander logo en een andere website, maar ook bij de Sounds in Delft heb ik wel eens wat besteld. Zoals ik al eerder heb gemeld heeft Bol wel afgedaan voor mij. De deskundigheid, klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering van Sounds Venlo hebben voor mij met vlag en wimpel gewonnen. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten