woensdag 30 maart 2022

SMS

Nou, de choreografie, zoals ik al een tijdje geleden aankondigde is begonnen. In plaats van een afspraak maken en op het afgesproken tijdstip verschijnen, gaat het hier altijd zo: firma staat onaangekondigd aan de deur, gooien een briefje/kaartje in de bus, ik moet dan contact opnemen om alsnog een afspraak te maken zodat ze op een afgesproken tijdstip verschijnen. 

Gisteren vond ik dus een 'Wat jammer, we hebben u gemist!'-kaartje in de bus. Nu de galerijen zijn gedaan met een soort spul wat dagenlang een heel penetrante zjemische lucht verspreidde, wat mijn leven minstens enkele maanden zal bekorten, is het nu de beurt aan de pergola op de lanai. Wat er nu precies gedaan wordt weet ik niet, maar ik dacht dat de volledige pergola zou worden vervangen. Het ding staat er al jaren en er hebben met het verduurzamingsproject honderden kilo's aan mannen en materiaal op gestaan en gelopen, en daar zijn de pergola's niet voor bedoeld. Het hout van mijn pergola ziet er niet meer mooi uit en er zitten op naar mijn idee cruciale stukken barsten in. Maar ik krijg de indruk dat het een beetje opgelapt zal gaan worden. 

Ik denk dat omdat op het kaartje staat bij werkzaamheden: 'de ondersteuningsconstructie voor de pergola'. Nou, dat betekent dus niet een volledig nieuwe pergola. Verder stond er met klem (want met roze highlighter gearceerd) dat ik hen moest sms'en. Niet bellen, maar een sms'je. Ik sms nooit. Ik What'sApp, zo hip en happening ben ik. Ik moest ook eerst eens even uitzoeken hoe ik überhaupt moest sms'en. Maar ik ben niemand als ik niet meeveer met deze nieuwe stap in de choreografie, dus heb ik een sms'je gestuurd met een aantal dagen waarop ik thuis ben met de vraag hoe laat ze dan komen. En op dit moment ben ik dus in afwachting van hun reactie daarop.

Maar goed, ik ben aanwezig als ze voor de pergola komen en zal alle scheuren, barsten e.d. laten zien. Die zitten niet in de ondersteuningsconstructie, maar in de balken waar de plexiglazen platen op bevestigd zijn. We gaan het meemaken.

En dan ook 'nieuwe afspraak' ER WAS GEEN AFSPRAAK!! Ze kwamen gewoon spontaan langs. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten