woensdag 11 mei 2011

6 van de 10

De eerste voorronde van het Eurovisie Songfestival is geweest en 6 van de 10 landen die door zijn had ik ook op m'n lijstje staan: Rusland, Zwitserland, Georgië, Finland, IJsland en Griekenland.
Ik vond het niet echt een spectaculaire show, de stage en de belichting is allemaal wel ok, maar niet opzienbarend. Het Nederlandse commentaar is té erg voor woorden, het sprekende TROS-vignet Daniël Dekker en een totaal onverstaanbare Jan Smit verzorgen dit op amateuristische wijze. Ik was dan ook blij dat de verbinding werd verbroken, maar helaas gingen ze daarna door een telefoon hun overbodige commentaar geven. Waar zijn de tijden van de ter zaken kundige ironische Cornald Maas?
Rusland: Alexey Vorobyov

2 opmerkingen:

  1. Na één minuut het Nederlandse commentaar gehoord te hebben, ben ik meteen geswitcht naar de Belgische zender. Veel beter! De show vond ik wel okay, maar de verrassing van de avond vond ik de uitschakeling van Armenië en Noorwegen..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Armenië had ik ook niet verwacht,stond ook op m'n lijstje. Noorwegen was zó ontzettend vals gezongen, dat kon echt niet, aan de andere kant Hongarije was ook niet echt zuiver gezongen...

    BeantwoordenVerwijderen