zondag 1 mei 2011

Prettig geprijsd printen

Mijn printer weigerde nog langer dienst, althans hij weigerde zwart te printen, scannen en kleuren kopieëren en printen deed ie wel. Ook schoonmaken van de printerkop en een nieuwe cartridge brachten geen soelaas.
Ik ben nog van de reparatie-generatie, maar eerder met mijn mobile phone was het al duidelijk geworden dat weggooien dé oplossing is tegenwoordig, de economie moet wel draaiende gehouden worden.

Toen ik in de winkel vertelde dat mijn printer al een paar jaar oud was, was een meelijwekkende blik en een gelaten: "Ja een paar jáár..." mijn deel.
Een nieuwe moest er komen, en er was een aanbieding van Canon, een bakbeest van een ding, maar voor een prettige prijs, zo prettig dat als ik de cartridges moet gaan vervangen ik voor een paar Euries meer weer zo'n apparaat kan kopen. Ik vind dat hilarisch, maar de verkoper deelde mijn hilariteit niet en leek zelfs een beetje geïrriteerd door mijn vaststelling.
Maar goed, hij is geïnstalleerd dus ik kan er weer (een poosje) tegenaan!

1 opmerking:

  1. Nu je het zo schrijft denk ik ook wel dat dat de toekomst is: wegwerpprinters! Daar moeten wij, vijfendertigplussers, nog aan wennen..

    BeantwoordenVerwijderen