donderdag 7 juli 2011

Zelluf doen

Een vervolg  op mijn eerdere blog van 22 mei. Na nogmaals bij de beheerder te zijn geweest beloofde deze echt actie te zullen ondernemen. En jawel, vanochtend hoorde ik tuinmannengeluiden en werd de klimop beneden afgezaagd en de vertakkingen naar boven verwijderd. Toen waren ze klaar.
Klaar??!!
De brandtrap en mijn keukenraam waren nog steeds aan het zicht onttrokken, dáár ging het nou juist om.
Navraag bij de tuinmannen leverde de nuchtere analyse op dat de rest vanzelf bruin werd en dood ging, en dat de beheerder specifiek had gezegd dat alleen dat stukje weggehaald moest worden.
Ik antwoordde dat dat dan een fraai gezicht zou gaan worden.
De tuinman opperde dat ik het zelf weg kon mocht halen en het over de galerij naar beneden mocht werpen dan nam hij het de volgende keer mee.
*Zucht*
Mijn zuster heeft het tuingereedschap van wijlen onze vader dus heb ik de tuinschaar geleend en heb me vol overgave op de klimop geworpen. Meteen ramen en houtwerk moeten zemen.
Door de klimop is er nu veel schade aan de verf, maar er waren geruchten dat er volgend jaar weer geverfd zou gaan worden. Ik heb nu wel weer mooi uitzicht uit het keukenraam!

5 opmerkingen:

 1. Nou, het heeft nog geen 2 maanden geduurd voordat de klimop geamputeerd werd.. Maar ja, belangrijk(er) is, is dat de begroeiing weg is..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zal wel even wennen zijn dat ie weg is..heb je hem nog ritueel verbrand of versnipperd?

  Miss sushi..heb je probleempje overgenomen vrees ik

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En de wereld weet weer wie Miss Sushi is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je hebt toch ook wel de franjers van je galerij muur weg gehaald he hihi en ja jo zo is er weer een ergernis uit je leven heerlijk toch

  BeantwoordenVerwijderen