maandag 10 december 2012

101 dagen en 1 uur

Mensen die mij kennen weten het al:
 
 
'Muziek was mijn eerste liefde en het zal ook mijn laatste zijn.
Muziek van de toekomst, maar meer nog muziek uit het verleden.
Om zonder mijn muziek te leven zou ondoenlijk zijn,
want het is mijn muziek die me overal doorheen sleept'
 
Hmmm...het is net of ik zoiets al eens eerder gehoord heb...., maar daar gaat het nu niet om.
 
Op mijn vorige week overleden computer had ik een programma geïnstalleerd waarmee ik ruisjes, kraakjes, tikjes en dergelijke van opnames kon verwijderen alsmede nummers op allerlei manieren kon bewerken, toen ik dat programma weer wilde installeren op mijn nieuwe laptop ging dat niet, het was dan ook al een programma uit 2003, in computertermen dus uit de tijd van Methusalem.
 
Even surfen over het net deed mij leren dat het Magic Audio Cleaning Lab, want daar hebben we het hier over, sinds kort een 2013-versie heeft, nog voor 2013 begonnen is. En omdat zij vieren dat ze 20 jaar bestaan is er een jubileumeditie verschenen met de gratis volledige versie van MP3 deluxe MX er bij.
 
Mijn leven zonder audio cleaning zou niet meer hetzelfde zijn dus heb ik het besteld en lag het de dag er na in de bus. Ook heb ik de MP3 de luxe op de computer gezet en dat blijkt een soort verbeterde versie van Windows Media Player te zijn, met oneindig veel mogelijkheden die ik lang niet allemaal snap, maar het geluid is beter, en ik ontdekte dat ik totaal 101 dagen en 1 uur aan muziek heb.
 
Ik zal weer veel dingen gaan ontdekken en leren, want naast dat het MP3 programma voor mij nieuw is, is het Audio Cleaning Lab ook enigzins veranderd. Maar omdat muziek verzamelen mijn grootste hobby is ga ik daar best uitkomen.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten