vrijdag 7 december 2012

The continuing story

Omdat ik al verwachtte dat er vandaag helemaal niet verder gewerkt zou gaan worden aan het vorige week vervangen raam, heb ik dat maandagochtend tegen beter weten in toch nog maar even aan één van de bouwmensen gevraagd. Ondanks dat mij was toegezegd dat ze op 6 december het karwei zouden afmaken, zei hij dat dat niet ging gebeuren.

Zodoende zat ik vanmorgen om 10 uur op het spreekuur bij de bewonersconsulent. Ik zei haar dat ze mij niet gehoord had over de ongestructureerde werkwijze van de schilders, ook niet over mijn in juli geschuurde deur, die er nu nog steeds geschuurd erbij stond. Daar ging ze meteen op in en er zal een afspraak met mij gemaakt worden wanneer die alsnog geverfd gaat worden.
Vervolgens stak ik van wal over de werkelijke reden voor mijn komst, de, voor mijn adres, niet aangekondigde maar wel onderhand half uitgevoerde asbestverwijderingswerkzaamheden en de niet nagekomen afspraken daarna.

Ook dit gaat binnenkort een vervolg krijgen. Sinds juli is het al een grote zooi voor de deur met bouwkeet, grote machines en ijzeren platen die de groenvoorzieningen vernielen.

De vrije dag nu gebruikt om boodschappen te doen, wat verplaatsingen in huis te bewerkstelligen en 's avonds bij vriendin Nadira te dineren en weer even bij te kletsen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten