zaterdag 27 april 2013

Het recht heeft zo z'n loop

Het was duidelijk een vooropgezet plan, op MSN hadden de twee jongens (14 en 15 jaar) besproken wat ze zouden doen en hoe ze het gingen aanpakken. Ze zouden haar beroven van haar mobieltjes, seks met haar hebben, dat filmen en haar dan vermoorden.

Het meisje (17) werd naar het park gelokt, en terwijl ze rustig zaten te praten sloeg de 15 jarige jongen haar vol in haar gezicht, waardoor ze van het muurtje viel waarop ze zat, ze probeerde te ontkomen, dat lukte niet, hij stak op haar in, ze wist weer te vluchten, maar werd achterhaald en hij ging verder met steken, hij stak haar 24 keer, haar rechter halsslagader werd compleet doorgesneden, haar rechter sleutelbeen gekliefd, ook hart en longen werden geraakt.

Tot seks is het niet gekomen, de andere jongen gaf het mes aan de moordenaar, nog een derde 15 jarige jongen was betrokken bij het plan voor de beroving, niet voor de moord, hij rende weg met de mobieltjes toen het steken nog bezig was.

Het had niet veel gescheeld of haar oudere zus was hetzelfde overkomen. de jongens hadden namelijk ook een afspraak met haar gemaakt, maar zij werd na de moord op haar zus afgebeld.

Tegenover een pedagoog zei de moordenaar dat 'het meisje niets waard was en dat ze een hoer was, want ze  had iedereen al gehad'.
Het preventief ruimen van dit tuig heeft jammer genoeg nooit plaatsgevonden, maar je zou dus denken dat zoiets niet meer in de samenleving mag terugkeren. Denk opnieuw, de moordenaar krijgt 1 jaar jeugddetentie en jeugd-tbs, de andere jongen die het mes gaf 10 maanden jeugddetentie en jeugd-tbs en de laatste jongen alleen 10 maanden jeugddetentie. Nu maar hopen dat ze een 120 kilo wegende medegevangene treffen met de naam Big Bubba die hen als zijn liefjes kiest.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten