zondag 4 december 2011

En we zongen en we sprongen...

Om even over vijven kwamen we tegelijk aan in het tijdelijke Sint Nicolaas huis van André en Edo die ons met mijter en pietepet begroetten. Surprises neergezet en aan de koffie. Lekker bijgekletst en toen werd er aan de deur geklopt gebeld, dat waren de Sushipieten als teken dat we konden gaan eten, sushi en tapas.

De spanning was opgelopen en het werd tijd om aan de surprises te beginnen, de teerling werd geworpen en Karim mocht als eerste zijn surprise overhandigen aan Edo, zo werden we omstebeurt verrast door een treffend gedicht en hilarische surprise. Talitha mocht voor mij zich uitleven en heeft dat zeker gedaan, na eerst een StarbucksKerstKoffiemok te hebben uitgepakt was er nog een groter pak waarin een taart zat in de vorm van een door mij en haar veel geprezen boek van Thom Arisman maar nu voor de gelegenheid met mijn beeltenis er op!

Ik dacht, nou ja we dachten allemaal, dat dit het cadeau was, maar dat bleek een misverstand, IN de taart zat het eigenlijke cadeau. Dus jawel hoor, ik die niet kluif vanwege vieze handen mocht nu de taart ontleden en wel zo dat we ook allemaal er nog een stukje van konden eten wat het was een échte taart. In de buik van de taart bevond zich een jasje voor mijn HTC-foontje, heel praktisch en leuk.
En de taart was ook heerlijk!

O ja nu het antwoord op de vraag waar de afgelopen maand theorieën over zijn ontstaan en naar verluid weddenschappen over zijn afgesloten: Ik mocht Sint zijn voor Gaby, en daar waren al 'wie-is-de-mol'-achtige verwijzingen naar in mijn eerdere blogjes "De eerste lootjes" en "De laatste lootjes".

Na al het jolijt van de surprises hebben we in duo's (ik teamde op met Gaby) een computerspelletje gespeeld waarvan ik de naam niet meer weet (ik ben nog van het ganzenborden), maar wat heel erg leuk was. Een quiz met een eigen gekozen personage waarbij je zo snel mogelijk vragen moest beantwoorden. Ondanks dat Gaby en ik beiden dit nog nooit hadden gedaan, hebben we toch één keer gewonnen!

Daarna werd het een dolle boel met Singstar in verschillende samengestelde duo's hebben we oude en nieuwe hits gezongen en gerapt, Ben met iedereen in duet geweest, behalve met Karim, maar stilzwijgend wisten we natuurlijk dat die combinatie te veel zou zijn voor de anderen.
Met duetpartner Talitha heb ik een weergaloze uitvoering gebracht van "Bohemian Rhapsody", die de versie van Queen naar de prullenbak verwijst.

Kortom dit was een heerlijk avondje om nooit meer te vergeten.

2 opmerkingen:

  1. Dus ik had toch gelijk met mijn theorie.. Overigens heet dat spel "Buzz" (met die irritante gameshowhost) en ik heb vanmorgen wat beelden van Singstar teruggezien. Hilarisch (gemakshalve vergeet ik mijn eigen performances)gewoon!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Buzz! Ja ik kon er niet opkomen. Erg leuk spel ondanks die iets te leuke quizmster.

    BeantwoordenVerwijderen