maandag 12 november 2012

Droomland

Vannacht een heel vreemde droom gehad, vrienden André, Harry en Jeroen 'speelden' er in mee, wat op zich bijzonder is, want zij hebben elkaar (nog) nooit ontmoet. Het was een droom over een soort apocalyps van de wereld.

We wisten dat er iets ging gebeuren we hadden grote haast, we zaten in een tram en Harry had een apparaat bij zich waarmee hij een gebouw ging opblazen, dat moest vanuit de tram, Jeroen, André en ik renden voordat hij dat ging doen de tram uit over straat waar het heel druk was met verkeer, een beetje chaotisch. We wilden zo ver mogelijk weg van die explosie die Harry ging veroorzaken. We raakten Jeroen kwijt, maar André zei dat we door moesten rennen.

We renden naar een boot, daar moesten André en ik op en we gingen aan een tafel zitten bij een echtpaar die ook wisten dat er vandaag 'iets' ging gebeuren, we spraken er over met elkaar. Toen gebeurde het ook, het was een zonnige dag, maar in de lucht kwamen plots diepe zwarte wolken, en vanuit die donkere wolken verscheen er een groot computerachtig scherm, we begrepen allemaal dat dit iets buitenaards was en we vonden het wel spannend maar waren niet bang. Daar eindigde de droom.

Waarom droomt een mens dit?





3 opmerkingen:

  1. hey lieverd wat een bijzondere droom en ik ben vereerd dat ik in je droom mocht spelen maar dat ik de boel opblaas..... dat is wel heel bijzonder.. al zal ik nooit een bom plaatsen toch ben ik wel vaak diegene die net even dat doorprikt waardoor de boel soms gaat wankelen... dus...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook zo naar/raar gedroomd. Een horrorachtige alienfilm. Er kwamen geen mensen uit mijn naaste omgeving in voor, maar wel wezens die bij contact met mensen veranderden in slijmerig spul waar mensen dood van gingen. Ik heb heel veel en hard gerend in die droom. Is dit dan toch een voorbode van december 2012...?

    BeantwoordenVerwijderen