woensdag 28 november 2012

Ladies and gentlemen: We've got one!

Het was mei vorig jaar in Londen toen ik er in het gezelschap van vrienden André, Edo en Talitha mee kennis maakte: Starbucks. Het leek wel of er op iedere hoek van de straat één was, met mijn eerste schreden leerde ik onder begeleiding van mijn vrienden de beginselen van het bezoek aan deze koffiehuizen. De manier van bestellen, de verschillende koffies de gezonde sandwiches, etc.
Ik was meteen een fan.

Het eerste wat we het jaar er na in Barcelona zagen toen we uit de grond omhoog kwamen van de metro was een Starbucks en later met vriend Jeroen, wederom in Londen, bleek Starbucks ook de ideale plaats om even je e-mail en Facebook te checken want er is free Wifi.

In mijn beleving is Starbucks de veel gezondere en hippere variant op andere ketens, de sfeer aankleding en het gebodene spreken mij zeer aan. Alleen jammer dat er niet in mijn directe omgeving één te vinden was.....tot voor kort.

Was er op 7 mei van dit jaar al een Starbucks koffiecorner geopend op de campus van het Erasmus, sinds deze week is er ook één geopend op het centraal station van Rotterdam! Ik hoop nu dat het een kwestie van tijd is dat er meerdere zaken geopend gaan worden in de binnenstad of zelfs hier in het "dorp" naast Rotterdam.

2 opmerkingen:

  1. Zit sinds een jaar in Groningen en kom er zeker twee keer per maand : prima koffie, lekkere dingen erbij, mooie inrichting, lekker jazzy muziek, prima bediening en je kan lekker internetten en afspreken.
    Aanrader : latte caramel met een "stack of pancakes" met maple syrup.
    Ja, Bertus weet wat lekker is.

    BeantwoordenVerwijderen