zondag 24 maart 2013

Photoalbums

In deze tijd slaat iedereen zijn foto's op op z'n computer of op een ander medium, zelden worden er nog fotoalbums gemaakt. Ja, die albums die je kan bestellen bij HEMA, Kruitvat of andere aanbieders dat wordt nog wel gedaan, maar ik bedoel zelf aan de gang met een album, hoekjes of fotolijm en daarbij allerlei memorabilia plakken als bonnetjes, entreekaartjes, anzichtkaarten, etc.

Maar we vinden het allemaal leuk als de oude fotoalbums uit onze jeugd tevoorschijn worden gehaald en met het album op schoot je weer teruggaat in de tijd en er allemaal vergeten gewaande gebeurtenissen naar boven komen, om maar niet te spreken van al die dierbaren uit die tijd die nu niet meer onder ons zijn.

Nodeloos te zeggen dat ik nog steeds van de fotoalbums ben, hoewel ik moet toegeven dat er een beetje de klad in is gekomen. Ik had aardig wat foto's op mijn PC staan waarvan ik voornemens was die op zeker moment te laten afdrukken, maar steeds dacht, dat komt nog wel, binnenkort is er weer iets waar foto's worden gemaakt, daarna doe ik het wel.

Toen kwam de crash van 1 december j.l. en was alles weg, hoewel, er stond nog op mijn camera en telefoon, dus dat was weer een extra drempel om het maar uit te stellen. Maar toen een aantal weken geleden vrienden Jeroen, Chris en Rick er waren en we wat albums hebben ingekeken uit ons gezamelijk verleden wist ik weer hóe leuk het was.

Van de week de koe bij de horens gevat en alles van camera en telefoon op de computer gezet, wezen 'shoppen' op de Facebook pagina's van vrienden waarvan ik wist dat ze van bepaalde momenten ook foto's hadden gemaakt die ik al had maar die ook met de crash verloren zijn gegaan, en nu eens niet vanuit huis op zo'n bestelsite foto's besteld (is best wel veel werk), maar alles op een USB-stickje gezet en naar de HEMA gegaan en aldaar in een oogwenk alle ruim 300 foto's besteld.

Gezien het huidige lenteweer is het mooi tijd om alles in te gaan plakken, en dat gaat geruime tijd in beslag nemen, de laatste ingeplakte foto's dateren van juni 2011.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten