donderdag 4 juli 2013

Brief aan mijn baasje

Je was vanmorgen al vroeg opgestaan en pakte de bagage in. Je hebt mijn riem gepakt, ik was zo blij, een korte wandeling net voor onze vakantie! We zijn vertrokken met de auto, je bent langs de weg gestopt, je hebt het portier geopend, je gooide een stok ver weg....ik heb gerend, gerend, ik heb de stok gezocht en gevonden, maar toen ik me omkeerde was je verdwenen. 

In paniek rende ik alle kanten op om je terug te vinden, maar dat was tevergeefs. Ik bleef achter langs de weg en werd iedere dag iets zwakker. Een man kwam naar me toe, hij deed me een riem om en ik kwam terecht in een hondenhok. Daar heb ik op je terugkomst gewacht, maar je bent nooit gekomen. Het hondenhok ging op een dag open, maar jij stond er niet. Het was de man die me had gevonden. Hij heeft me meegenomen naar een ruimte waar het naar de dood rook. Mijn laatste uur had geslagen... 


Beste baasje, ik wil dat je weet dat het ondanks wat je me hebt aangedaan jouw beeld was dat me voor ogen kwam net voor ik stierf, en als ik op aarde kon terugkeren zou ik weer naar je toe rennen, want ik hield van jou!  


Dit bovenstaande verhaal is door Facebookvriendin Shirley gedeeld en het raakte me zo dat ik er een blogje aan wil wijden. Neem geen dier als je er niet wil voor zorgen als je op vakantie gaat, of zorg dat er iemand anders is die voor je dieren kan zorgen. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten