zaterdag 25 mei 2024

Premier

Een aantal van u zal onderhand ook wel gepolst zijn of zullen dat in de nabije toekomst nog gaan worden. Mij is het onlangs ook gevraagd, maar ik heb nee gezegd, ik word niet de nieuwe premier van Nederland. De tot elkaar veroordeelde partijen PVV, VVD, NSC en BBB hebben zelf niemand in huis die de functie zou kunnen bekleden vanwege het bedroevend lage intelligentieniveau van met name de overal vandaan gehaalde Kamerleden van PVV en BBB. VVD zou wel gek zijn om een premier te leveren, die hebben vanwege de keuze van Dilan Yeşilgöz om zich met extreemrechts in te laten en haar gelieg over te veel zaken al genoeg ellende over zichzelf af geroepen, zo wordt de VVD wellicht uit de Europese fractie gezet, en Pieter Omtzigts NSC bestaat volgens mij niet eens echt. 

Geert Wilders van de PVV is het niet gewend om inhoudelijk op zaken in te gaan, die is alleen jarenlang op hoge toon verongelijkt geweest vanuit de oppositie en reageert exact zo nu hij aan de andere kant staat. En Caroline (Kèr'olai'n) van der Plas praat alsof ze een apoplexie heeft gehad en klinkt als een licht beschonken boze moeder op een inspraakavond op school. Wat ze zegt raakt kant noch wal. Dus u begrijpt van dit zooitje ongeregeld wil geen weldenkend mens premier worden. Daarnaast staan we met deze incapabele operette internationaal gigantisch voor lul, daar wil je niet het gezicht van zijn. De aandachtsgeilebewuste Ronald Plasterk heeft niet zo heel veel principes dus die had zich al beschikbaar gesteld, ook het feit dat ie van de PvdA zonder maar één keer met z'n ogen te knipperen naadloos is overgegaan naar bruinrechts gedachtengoed was geen probleem. Wél een probleem was het patent waar hij onterecht alleenrecht op heeft geclaimd en er een miljoenenwinst mee maakte. Dus heeft hij zich teruggetrokken. 

De geperoxideerde tot de BBB bekeerde Mona Keijzer die zich voornamelijk over vloerbedekking druk maakt, maar daarnaast er enige racistische denkbeelden op na houdt zou mede daardoor voor BBB en PVV natuurlijk ook de gedroomde kandidaat kunnen zijn. Bovendien kan ze in tegenstelling tot voddenbaal Caroline (Kèr'olai'n) wél op hakken lopen, wat je als premierette moet kunnen volgens de boerenoma. Maar naar haar loopt dan weer een aangifte wegens groepsbelediging vanwege haar racisme. 

Vandaar dat men nu breed zoekt naar een premier en ze bij u en mij zijn aangekomen. Ik heb dus 'nee' gezegd omdat ik mij niet wens te occuperen met de jiskefetisering van de Nederlandse politiek. En u? Wat is/was uw antwoord op het eventuele verzoek?




2 opmerkingen: