maandag 12 juni 2023

Laag profiel

Afgelopen week was het druk op het werk, ook wij kampen met personeelstekort, zieken en de vakantietijd heeft natuurlijk een aanvang genomen. Zaterdag heb ik van 10 uur 's morgens tot in de avond gewerkt, het was druk met net even te weinig mensen. Dan heb ik zondag nodig om weer even bij te tanken, dan kan ik er daarna weer tegenaan. Even een dag voor mezelf in en om het huis. Dat doet wonderen. 

Het werkt voor mij ook niet erg mee dat het 30 graden is, u weet inmiddels dat ik daar niet goed tegen kan en dan het liefste maar thuis blijf omdat ik een koele woning heb en ik dan sans gêne in singlet en korte broek kan lopen omdat toch niemand het ziet. Ik weet dat er mensen zijn die met het met warm weer niet zoveel kan schelen hoe ze de wereld tegemoet treden, ik word er regelmatig door met blindheid geslagen, en het is helemaal oké dat zij zich zo senang voelen daarin, maar ik ben er wat voorzichtiger in waar het mezelf betreft, zeker als oudere man is niet alles meer esthetisch verantwoord. 

Talitha, Rick en Chris gingen naar Tanah Lot en ik was ook van harte welkom, maar ik heb bedankt omdat ik even alle drukte van de afgelopen week uit mijn systeem wilde hebben en dan met dertig graden in een tuin is niet mijn idee van een ontspannen middag. En zij kunnen zich prima vermaken, daar hebben ze mij niet voor nodig. Ik heb naast het huishouden, dat gaat ook gewoon door, verder lekker gelummeld en ben weer helemaal zen. Zo nu en dan laag profiel houden is voor mij onontbeerlijk. Klaar voor de nieuwe week!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten