zondag 18 juni 2023

Verjaardagscadeau

Afgelopen december werd vriend Rick vijftig, hij vierde dat uitgebreid begin januari en iedereen die hem een warm hart toedraagt was aanwezig. Als cadeau hebben Talitha en ik nagedacht en besloten om een mooie kaart te geven met daarin het vooruitzicht op een leuke dag op een nog nader te bepalen datum ergens tegen of in de zomer.

Gisteren was die dag en Rick en natuurlijk ook Chris hadden geen idee waar we heen gingen, maar wij vertrouwen elkaar, zodat we weten dat we niet ineens gaan bungy jumpen of een survivalbaan afgaan. We hadden besloten om naar Zierikzee te gaan en de dag zich te laten ontvouwen met als enige zekerheid dat we gingen dineren bij De Zeeuwse Hemel, waar ik u al eens eerder over verteld heb. Ze hebben er een geweldige tuin en heerlijk eten, en we hoopten natuurlijk op mooi weer zodat we inderdaad in de tuin konden zitten. Nou, dat zat helemaal goed.

We haalden hen op en gingen rijden en pas toen we al heel dicht bij Zierikzee waren hadden ze het door. Het was lunchtijd toen we aankwamen en dat hebben we gedaan. Daardoor aangesterkt zijn we door het stadje gaan lopen hebben wat winkels bezocht. Ik heb bij een kookwinkel een kleine cafetière gescoord, omdat de mijne stuk was en de grote die ik heb niet handig is voor mij alleen. Het leuke bric-à-brac winkeltje waar we vorig jaar zijn geweest en nu weer heen wilden gaan bleek te zijn verdwenen. Sterker nog, het hele huisnummer was er niet meer. Wat eerder dan verwacht streken we neer bij De Zeeuwse Hemel voor een aperitief, en we zaten er wel heel geriefelijk zodat we zijn verhuisd naar een mooie locatie in de tuin om er te dineren en het was weer voortreffelijk. 

Een fijne ontspannen dag met lieve vrienden in het mooie Zierikzee, is er iets fijners? Zo was het eigenlijk een verjaardagscadeau voor ons allemaal. 



De Zeeuwse Hemel. 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten