woensdag 21 februari 2024

El segundo día

Na een nacht heerlijk geslapen te hebben 's morgens een ontbijtje en alles op het mediterrane tempo. Meteen toen ik hier was aangekomen ben ik heel geleidelijk dat tempo gaan aannemen, het ritme van de mensen en de stad alsook het weer geven dat heel organisch aan.

We zijn met het boekje over Málaga met het kaartje waarop een wandeling door de stad is aangegeven op pad gegaan. Erg leuk, zo kom je langs veel interessante en leuke plekken. Toen we even een kopje koffie wilden drinken, zegen we op een terrasje neer, maar we werden een soort van genegeerd. Wij, die overal waar we verschijnen graag geziene gasten zijn! Toen men het zaakje ging aanvegen i.p.v. onze bestelling op te nemen zijn we opgestaan, er zijn talloze andere plekken om koffie te drinken en die vonden we dan ook een stukje verder waar een vrolijke dame ons verwelkomde. 

Ik blijf intens genieten van al die prachtige gebouwen, ik kijk mijn ogen uit. Veel leuke winkeltjes met snuisterijen en veel, echt heel veel zaakjes om wat te drinken en te eten. In de namiddag hebben we weer een uitgebreide lunch genomen met sangria, dat hoort er toch wel bij in Spanje, hoor. Heerlijk gezeten in een klein zijstraatje bij een leuk restaurant waar vorige week met andere gasten ook al naar grote tevredenheid een maaltijd was genuttigd. Vervolgens bij een andere ijssalon een ijsje gehaald met een ijscoman die voor mij elke dag wel een ijsje mag scheppen. 

Daarna richting het supermarktje om inkopen te doen voor een licht diner wat later op de avond. Lekker in de relaxmodus serietjes gekeken. La buena vida. 

De wandeling.







2 opmerkingen:

  1. Wat een stralend blauwe lucht. Ik zie korte broeken, korte mouwen en geen jassen. Het lijkt van de foto's alsof het al juni is. Hier grijs, regen en morgenavond kans op storm.

    BeantwoordenVerwijderen