maandag 22 augustus 2011

Mexico, het strand, de drukte en de rust

Vrijdag het nieuwe (geweldige!!) appartement van Talitha bezocht alwaar we heerlijke Mexicaanse gerechten van haar te eten kregen en champagne op de nieuwe woning gedronken hebben.
Zaterdag op de fiets beurtelings voor- en achterop, als waren we weer op de lagere school, naar "Zand" gefietst, het strandfeest waar we het vorig jaar zo fantastisch hebben gehad.

Dit jaar hadden we heel goed weer, alleen was de opstelling veranderd en was het terrein verkleint, zodat we het op een gegeven moment echt veel te druk vonden en we wat eerder zijn weggegaan, van de nood een deugd gemaakt hebben en bij Talitha thuis nog een mini Mexicaanse avond hebben gedaan.

Zondag de dag heerlijk doorgebracht zoals het hoort na drie weken vrij met aanblik op een nieuwe werkweek, na een copieus ontbijt lekker genietend van het mooie weer gezeten tussen het struweel in de tuin van André en Edo.

Het was een geweldig weekend om de vakantie mee af te sluiten!
Mexicaanse avond
Strandfeest "Zand"
Té druk
Rustieke zondag

2 opmerkingen:

  1. ja je eerste werkdag zit er weer op als je dit leest en nu maar weer aan de slag he hoop dat het op de boeken mee viel op naar de volgende vakantie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was een heerlijk weekend en volgens mij een waardige afsluiter van je vakantie..!

    BeantwoordenVerwijderen