vrijdag 5 augustus 2011

Wie lang genoeg wacht....

Mijn muziekcollectie is vrij compleet, maar zo nu en dan kom ik er via het wereld wijde web achter dat er bijzondere releases zijn (geweest) die ik erg graag wil hebben, vaak zijn dit moeilijk, om niet te zeggen onmogelijk te trasseren items.
Zo liep ik al anderhalf jaar te zoeken naar "Cast Of Characters" een CD box van Rupert Homes (♫if you like Piña Colada) voor een  normale prijs.
De box is uitverkocht bij de maatschappij, wat de prijs alleen maar opschroeft, maar mijn geduld is beloond, via de website van "Fame" in Amsterdam kwam ik er achter dat zij nog voorraad hadden.
Een mailtje gestuurd en ze zouden 'm voor me reserveren. Vandaag naar pre-gay Amsterdam getogen en de box opgehaald, voor de prijs van 2 normale CD's, dat is nog eens boffen!

Een nieuwe uitdaging heeft zich alweer gepresenteerd, Ik wil graag de dubbel CD van Cass Elliot "The Complete Cass Elliot Solo Collection 1968-1971" Daar is aan te komen, maar voor belachelijke prijzen, bij de maatschappij (Hip-0 Select)  kost ie maar $39.99, maar die leveren niet aan particulieren in de EU.
Geen enkele winkel hier kan 'm bestellen, dus mocht er iemand zijn die weet hoe ie er aan kan komen, voor een normale prijs, laat t me weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten