donderdag 28 februari 2019

🎶Like a rainbow...🎶

Ik ergerde me er al een tijdje aan, mijn trap, de matten die er al wat jaren op liggen beginnen sleets te raken en ook zou ie wel eens een verfje kunnen gebruiken, maar het is zo'n klusje wat ik steeds maar vooruit schuif, omdat ik doe het zelven niet leuk vind om te doen. Die matjes op de trap leggen is niet het probleem, maar het verven, ik ben daar niet zo'n mens voor.

Maar van de week bedacht ik opeens: zou het bestaan? Ik ging even googelen en kwam op Elite Trapmatten en wat denkt u? Het bestaat! Trapmatten in regenboog kleuren, what do they think of next? Ik werd er meteen vrolijk van en heb het besteld, ik heb ze al even op de oude matjes gelegd om te zien hoe het staat en ik weet het zeker, mijn leven is compleet. 

Alleen....nu komt het op het verven aan, daar ga ik aan beginnen tree om tree, want ik moet natuurlijk wel naar boven kunnen. Maar het vooruitzicht van die geweldige regenboog trapmatten maken het verven van de trap een stukje minder erg, en uit ervaring weet ik dat als ik eenmaal begin met verven het ook wel weer zo gedaan is. Ik zet gewoon de Rolling Stones op met hun geweldige hit "She's Like A Rainbow"

Zo gaat het er dus uitzien, maar eerst verven. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten