donderdag 21 januari 2021

Groot nieuws!

 Groot nieuws! schreef vriendin Bo Peters in een bericht, en dat is het zeker. Haar debuutroman 'Schaduwjaar' welke in december 2019 is uitgekomen is genomineerd door Thrillers & more in de categorie Beste Nederlandstalige Roman 2020. 

U weet vast nog wel dat ik samen met vriendin Talitha bij de boekpresentatie ben geweest, dat kon toen nog in het pre-coronatijdperk, en vanzelfsprekend het boek heb aangeschaft. Ik ga u ertoe bewegen om op het boek van Bo te stemmen, dat kan tot 6 februari, zelfs al heeft u het boek (nog) niet gelezen. Ik hoop dan dat de rol van boekhandelaar welke ik zo'n 35 jaar heb mogen vervullen voor u van een door vertrouwen ingegeven doorslaggevende factor is. Het is een indrukwekkend boek waarin de drie personages zo worden om- en beschreven in hun driehoeksverhouding dat ze gaan leven en telkens als je het boek weer oppakt je het gevoel krijgt dat je met oude bekenden van doen hebt.

U kunt hier stemmen: Thrillers & more Beste boeken 2020: de shortlists. Klik vervolgens op het plaatje en dan vindt u 'Schaduwjaar' in de derde categorie. U hoeft niet per se in elke categorie te stemmen, mag natuurlijk wel. Er wordt zelfs nog een boekenpakket verloot onder de stemmers!

Ik kan me ook zo goed voorstellen dat u in deze tijd van lockdown en avondklok heerlijk veel tijd heeft om weer eens een boek ter hand te nemen en dat u toch wel erg benieuwd bent naar het boek van Bo. U kunt het hier bestellen: Schaduwjaar - Bo Peters

Tenslotte nog even Bo in haar reactie op de nominatie:

'Ik ben ontzettend blij met deze nominatie. Voor een schrijver die in eigen beheer uitgeeft, zijn dit soort verkiezingen enorm waardevol. Wil je me helpen om 'Schaduwjaar' bij nóg meer mensen thuis te krijgen? Breng dan nu je stem uit. 

U bent overtuigd toch? En weet dat elke grote auteur van nu, ook uw favoriete, ooit eens zijn of haar eerste boek heeft uitgebracht.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten