dinsdag 30 juli 2024

Vakantie

We zitten weer volop in de vakantietijd, ik meen dat stapsgewijs alle scholen nu dicht zijn en dat ook de bouwvak (die officieel sinds 1981 niet meer bestaat, maar er toch nog steeds is) in volle omvang is aangevangen. Ik geloof dat 'zwarte zaterdag', de dag waarop iedereen weet dat het hysterisch druk is op de weg, maar desondanks tóch op reis gaat, ook alweer achter ons ligt. 

Ik als bewust kinderloze en niet werkzaam in de bouw kan mijn vakantie opnemen wanneer het mij uitkomt, natuurlijk wel in overleg met de collega's, we kunnen niet allemaal tegelijk op vakantie. Maar ook voor mij zit het eraan te komen. Roosters worden in de regel ruim van te voren gemaakt, en die met mijn vakantie is al zichtbaar. Over een paar weken is het zover. 

Zoals u van mij weet ben ik geen reiziger, ver en lang is aan mij niet besteed, maar toch ga ik dit jaar een lang weekend naar Luxemburg, net ver en lang genoeg. Daarnaast doe ik wat ik liefst doe in de vakantie, leuke afspraken maken met lieve mensen, even tijd vrij maken voor hen die in mijn hart wonen. Zo gepland dat ik tussendoor ook lekker kan relaxen in en om het huis. Maar bezoekjes, dagjes weg en etentjes zitten in de pijplijn, helemaal mijn idee van vakantie vieren. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten