vrijdag 4 februari 2022

O6:00 uur

Van de week werd ik wakker, keek op mijn wekker en zag dat het zes uur was. Zes uur? Waarom ging de wekker niet af? Maar goed dat ik uit me zelf wakker werd. Adrenaline schoot door mijn lichaam en ik was klaarwakker, kon nog wel even blijven liggen, maar keek meteen waarom de radio niet was afgegaan.

Ik zette de radio aan en hoorde een heel vreemd programma wat ik niet kende. De adrenalineboost zakte weer wat en ik kon weer helder denken en zag wat er dus werkelijk was gebeurd. Als ik mijn wekker zet, draai ik aan de knop bovenop om de tijd waarop ik gewekt wens te worden in te stellen, nadat gedaan te hebben draai ik de knop weer naar de juiste tijd. En u voelt 'm waarschijnlijk al aankomen.... ik had verzuimd dat te doen. In werkelijkheid was het iets voor tweeën in de nacht.

Ik had dus nog wel wat tijd om een uil te knappen. Het had erger gekund, ik had als een kip zonder kop onder de douche kunnen springen en mijn ochtendrituelen gaan opstarten om er op een later moment achter te komen dat het nog het holst van de nacht was. 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten