zondag 15 januari 2012

Paus raus

Het voormalig lid van de Hitlerjugend en thans 's-werelds oudste travestiet Joseph Ratzinger, beter bekend onder zijn travestie-artiestennaam Benedictus heeft zijn nieuwjaarstoespraak gehouden.
Je zou denken dat hij zijn gezicht bedekkend van schaamte zichzelf op de grond zou werpen en onderwijl zichzelf kastijdend het uit zou schreeuwen van intens verdriet om al die kinderen die door katholieke geestelijken zijn misbruikt.

Denk opnieuw. Voor de Vaticaane afdeling van vereniging Martijn, waar het ledenaantal nog steeds van schijnt te groeien, verklaarde de schat dat 'Het homohuwelijk een bedreiging is voor de mensheid'.

Even resumeren: eerder vroeg deze licht dementerende kerkvorst vergiffenis voor al zijn collegaatjes die kinderen hebben misbruikt en waardoor vele levens verwoest zijn, veelal man-jongen, vrouw-meisje, maar trekt nu van leer tegen de beslissing van twee volwassen mensen van het zelfde geslacht die zoveel van elkaar houden dat ze het met een huwelijk willen bezegelen.

Als God bestaat zou Hij een engel naar de aarde zenden die met een met de veren van zijn vleugels gevuld kussen zal neerstrijken in het Vaticaan om de in nachtjapon geklede paus in de pauselijke slaapvertrekken dat kussen stevig op het gelaat te drukken, waarna deze na zijn verscheiden een zeer warm welkom krijgt bij Beëlzebub waar op het moment een flinke verbouwing aan de gang is, omdat de ruimte die was gereserveerd voor kindermisbruikers in het algemeen en de geestelijke in het bijzonder veel te klein bleek, zodat de krochten van de hel verder worden uitgediept om ze te huisvesten.

Niet de homosexuelen maar deze seniele bejaarde in een jurk die ook nog eens tegen condoomgebruik is is een groot gevaar voor de wereld.

3 opmerkingen:

  1. wat weer een mooi en helder stuk
    ik ben het helemaal met je eens maar ja dat wist je al
    liefs ha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. geen commentaar je hebt wel gelijk en het stukje was weer erg helder maar toch geen commentaar

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik durf te wedden dat ik, als getrouwde homoseksuele man, een reiner geweten heb dan deze Opperclown van het Vaticaan.

    BeantwoordenVerwijderen