donderdag 12 januari 2012

Vichy fictie

Naast regelmatig bewegen, verstandig eten, matig drinken, niet roken en no drugs zeg ik altijd: "Smeren, smeren, smeren". Het is belangrijk om je huid, mede door alle vervuiling en zon waaraan die wordt blootgesteld te verzorgen. Al jaren gebruik ik het merk Vichy, verkrijgbaar bij de apotheek.

Ik ben er tevreden over, maar kan dus niet zeggen hoe mijn huid er aan toe was geweest als ik het niet had gebruikt. Levende legende in rimpelloosheid Joan Collins heeft ooit onthuld om eens in de zoveel tijd radicaal van merk te veranderen om je huid nieuwe (herstellings)impulsen te geven.

Ik ben geneigd dat te gaan doen, zeker nu de Reclame Code Commissie 'het langdurige liftend effect' wat de crème beloofd die ook ik gebruik, Vichy Liftactiv Derm Source, niet bewezen acht.

Vichy denkt daar heel anders over en zegt wel wetenschappelijk bewijs in huis te hebben. Die bewijs-documenten liggen ergens in een lade, maar de fabrikant wil die niet openbaar maken.
Vichy legt zich overigens niet bij de situatie neer en heeft hoger beroep aangetekend tegen de uitspraak.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb geen vast smeermerk, maar smeren doe ik wel. Of het varieren van een merk helpt? Geen idee. Wordt het me te gortig (met de rimpels) dan kan ik nog altijd aan de botox.. ;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dus je wacht nu de uitslag van het hoger beroep af voor je misschien gaat veranderen maar als jij tevreden bent met dit smeersel waar om dan veranderennnnnnnnnnnnnkrijg je misschien puisjes en meer van die ellende dat wil je toch niet

    BeantwoordenVerwijderen