dinsdag 3 april 2012

Hoera! 1 jaar!


Op 3 april 2011 ben ik voorzichtig begonnen met "Aidan's World", een blog waarop ik dagelijks aan de wereld mee deel wat me zoal bezighoudt, beschouwend met een knipoog, ironisch waar het kan en scherp waar het moet. Ik pretendeer niet de wijsheid in pacht te hebben, het is slechts mijn visie en als ik lezers een glimlach om de lippen kan brengen of iets waar ze toch even over na gaan denken ben ik heel tevreden.

Toen ik begon had ik nog geen idee, maar dit is m'n 364e blogje dus zit het al aardig in m'n systeem.
Trouwe lezers weten dat er terugkerende rubriekjes zijn zoals Tegeltjeswijsheid, Toen en Nu, In Memoriam en sinds kort is er een nieuwe rubriek aan toegevoegd waar ik heel veel ideeën over heb Herinnert U zich deze nog?. Daarnaast is het nieuws in het algemeen en de mensheid in het bijzonder een niet aflatende bron van inspiratie, dus ben ik voorlopig nog niet uitgeblogd.

Omdat ik het 1 jarig jublileum niet ongemerkt voorbij wilde laten gaan en ik jullie, mijn lieve lezers, wil blijven verrassen heb ik "Aidan's world" in een nieuw en kleurrijk jasje gestoken. Kleurrijk omdat ik in mijn huis ook steeds meer kleur aan het aanbrengen ben en het dus helemaal bij Aidan 2.0 past.

Na 1 jaar is het ook tijd om eens wat statistieken met jullie te delen:
  • Er zijn 364 blogs geplaatst
  • Er zijn 29.062 pageviews geweest
  • De 5 landen waar de meeste bezoekers uit kwamen zijn Nederland, België, USA, Duitsland en Engeland
  • In de top 10 van de meest bezochte blogjes staan 7 Toen en Nu-blogjes en 2 blogjes die daaraan verwant zijn.
Dat laatste is logisch, wereldwijd wordt er naar namen van bekende mensen gegoogled en dan komt ook de verwijzing naar mijn blog naar voren. Grappig is wel dat als er iets in het nieuws is waar ik al eens over geblogd heb, de pageviews naar het betreffende blogje weer stijgen.

En last maar zeker not least, wil ik jou bedanken, ja jij die dit leest, ik weet dat er meer mensen zijn die m'n blogjes lezen dan de 'volgers' die hier op de pagina staan, en ik weet dat sommige van jullie de dag beginnen met het lezen van "Aidan's world", en dat waardeer ik enorm.
Het is ook daarom dat ik na een geweldige voorstelling, of een toffe avond toch nog even achter de PC kruip om een blog voor de ochtend te maken, dat voel ik als een, héél plezierige, plicht naar jullie toe.

Op naar 2 jaar 'Aidan's world"!

5 opmerkingen:

  1. Congrats! En hoop dat je nog lang niet uitgeblogged raakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd met dit jubileum! Je blog ziet er kleurrijk, fris en vrolijk uit. Precies zoals jij bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Proficiat en lekker doorgaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. gezellig met al die kleurtjes ja echt van nu jo ik lees ze ook met veel plezier vaak met een lach en soms met een mmmmmmmmmm maar ga zo door hoor wij lezers beleven er veel plezier aan op naar jubileum 2

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hey kanjer is voor mijn ogen wat wennen deze kleuren.. je kent mijn zwarte voorkeur.. maar van harte en ik ben trots op je
    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen