donderdag 31 mei 2012

Sleutels, sleutels, sleutels

Bovenstaande wordt mijn mantra voor de komende tijd. Het is al de tweede keer binnen één week tijd dat ik mijn sleutels vergeten was en ik de tocht naar mijn moeder moest maken om de reservesleutels op te halen.

Sleutels, sleutels, sleutels

De avond begon zo leuk, eindelijk weer eens met vriend Mike een hapje eten in de stad, daar hij midden in de stad woont laat ik hem de keuze waar we gaan eten, en deze keer had hij gekozen voor eetcafé "Opa" in de Witte de Withstraat, waar we vanwege het heerlijke weer buiten konden zitten en konden genieten van een lekker diner met leuke bediening.

Sleutels, sleutels, sleutels

Weer fijn bijgekletst over van alles waarna Mike voorstelde naar een nieuwe zaak te gaan in Rotterdam, wijnbar "1NUL8" aan de Meent, een schitterende zaak waar we nog een wijntje genuttigd hebben.
Voor ons volgende etentje heb ik Mike uitgenodigd bij de Bank in Capelle, als oud inwoner van Capelle kent hij deze nieuwe zaak nog niet, dus vond ik dat daar gauw verandering in moest komen.

Sleutels, sleutels, sleutels

En toen dus het debacle met de sleutels, deze keer had ik i.p.v. mijn sleutels de sleutel van mijn moeder meegenomen, ik ben heel voorzichtig naar binnen geslopen, maar ze was nog op dus ben ik niet als een dolle naar binnen gerend, maar ben even in de deuropening blijven staan zodat ze zich niet een hartverzakking zou schrikken. Ze had haar hoorsysteem voor de TV op dus dan hoort ze niet wat er verder gebeurt.

Sleutels, sleutels, sleutels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten