zondag 12 mei 2013

Het gaat opschieten

Heel lang zat het er aan te komen, maar kon ik het nog voor me uitschuiven, moest ik wel het e.e.a. aan papieren en documenten regelen, maar was het verder nog toekomstmuziek, maar nu gaat ineens de tijd dringen om in actie te komen: De trip naar Toronto staat bijna voor de deur.

Het is zaak dat ik, na eerder globaal te hebben gelezen wat er zoal te doen en te zien is daar, nu moet gaan kiezen wat ik écht wil zien en bezoeken. Valiezen zijn al uitgezocht, kleding doe ik kort van te voren nadat ik de te verwachten weersvoorspelling heb gecheckt. Cadeautjes voor mijn gastheren heb ik voor een klein deel al gekocht, maar ik moet zeker de stroopwafels niet vergeten.

Én, van de week had ik het er nog over met m'n moeder, vanzelfsprekend moet mijn huis helemaal schoon en netjes zijn voor ik afreis. Dat heb ik van haar en zij snapte dus precies wat ik bedoelde. Niets is fijner dan na een reis in een schoon en opgeruimd huis terug te keren. Noem me ouderwets als je wilt.

Ik ken mezelf, nu heb ik er nog geen last van, maar de avond voor vertrek, ben ik heel onrustig en moet voor mijn gevoel nog duizend en één dingen doen, maar eenmaal onderweg begint het vakantiegevoel.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten