woensdag 30 juli 2014

Exit Game

Drie maanden geleden zijn de Dordtse vrienden Erik de Seijn en Reneé van Horssen in Rotterdam het spel 'Espcape The Room' begonnen, en ze hebben nu al zo'n 650 toeristen mogen verwelkomen die het spel hebben gespeeld. Het is op dit moment de nummer 1 activiteit in Rotterdam op de website Trip Advisor, maar bij Nederlanders, en zelfs Rotterdammers nog niet zo bekend.

Het is een schemerige kamer vol met puzzels waaruit je binnen een uur moet ontsnappen. Zo simpel is het gegeven, maar je moet er maar op komen. Toeristen komen van heinde en verre om dit spel mee te maken. Het spel is dus een groot succes en over de wereld begint dit navolging te vinden, maar Erik en Reneé waren de eersten, het is hun idee. Met name veel Belgische toeristen hebben ze mogen verwelkomen zodat Erik en Reneé al voorzichtig aan het kijken zijn om een vestiging in België te kunnen openen.

Ik vind dit zo'n leuk idee van deze jongens, en helemaal geweldig dat het een succes is dat ik er een blogje aan wijd om op die manier misschien nog wat meer aandacht te kunnen genereren. De locatie bevindt zich aan Ootmaaslaan 37, maar er is natuurlijk ook een mooie website waar je alles kunt lezen over dit nieuwe hoogtepunt in Rotterdam: www.exitgame.nl/

Erik de Seijn en Reneé van Horssen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten