dinsdag 11 april 2023

Tweede paasdag

's Morgens lekker rustig aan gedaan om zo rond kwart over één de fiets te pakken en de route te gaan fietsen die ik naar mijn oude werk fietste door het bos, maar nu een klein stukje verder om naar het tuinhuisje Tanah Lot te gaan waar ik met vrienden had afgesproken om er 's middags lekker te chillen. We zouden allemaal wat meenemen en ik had voor toastjes met wat lekkers erop gezorgd.

We konden niet in de tuin zitten, want regen, maar zo in het huisje was het ook gezellig met elkaar. Weer fijn kunnen bijkletsen en onderwijl hebben we ook het één en ander doorgesproken wat er nog voor verbeteringen aan het huisje nodig zijn en welke in eerste instantie bedachte werkzaamheden er bij nader inzien niet meer nodig zijn. Het was op dat vlak een vrij constructieve middag. 

De hele middag heeft het geregend maar toen we op gingen breken, zo om een uur of zeven, was het weer droog toen ik naar huis fietste met zelfs een wat twijfelend zonnetje onderweg. De hapjes en lekkers samen met koffie en wijn hadden ervoor gezorgd dat avondeten niet meer nodig was en ik lekker op de bank heb gecocoond. Dit waren wel de paasdagen, hoor, lekker ongedwongen met lieve mensen. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten