zondag 16 april 2023

Partay!

Al sinds vorig jaar waren er plannen voor, werd er bekeken waar, hoe en wat, en gisteren was het dan zover. Afgelopen vrijdag is Talitha 50 jaar geworden en dat werd zaterdag uitgebreid gevierd. Daartoe had ze een gedeelte van de Tuin van de Vier Windstreken, gelegen aan de Kralingse plas in het Kralingse Bos, afgehuurd. Het weer was haar zeer gunstig gezind. Zo tussen half zes en zes uur werden de gasten welkom geheten met een welkomstdrankje, waarna er een uitgebreide barbecue werd aangericht met salades, diverse soorten vlees en vis en ook aan de vegetarische mensch was gedacht. Rond acht uur kwam er een DJ die geweldige muziek draaide, geheel afgestemd op de gemiddelde leeftijd van de gasten, dus veel jaren zeventig, tachtig en negentig muziek. 

Wij hebben gezamenlijke vrienden dus het was leuk elkaar in deze ambiance weer eens te zien. Daarnaast zult u als regelmatige lezer van mijn blogs weten dat Talitha en ik veel samen optrekken, zodat vriendinnen van haar uitriepen dat het leuk was om mij, na de verhalen en (Facebook)foto's, nu eens live te zien. En dat werkte natuurlijk twee kanten uit, ik had nu ook beeld bij de mensen over wie ik ook veel gehoord heb. Bijzonder was ook dat Rick en Chris een man zagen die ze kenden van vroeger, en ook ik meende hem wel eens op een verjaardag bij hen gezien te hebben, dat was meer dan twaalf jaar geleden, toen had hij een relatie met een vriendin van hun. Hij bleek met Talitha te hebben gewerkt, zodoende was hij er. Dan zie je weer hoe klein de wereld soms kan zijn. 

En dan voor mij de grootste verrassing, ik wist wel dat er een DJ kwam, maar ik dacht, mijn dansjaren zijn voorbij, ondanks dat ik vroeger niet van de dansvloer was weg te slaan, vraag het maar aan hen die het hebben meegemaakt en nog in leven zijn, zo geweldig vond ik het destijds. Maar jawel hoor, de muziek was zo leuk dat ik me met vetschort en al sans gêne gewoon op de dansvloer heb begeven als was het dertig jaar terug in de tijd.

Omdat Talitha heel veel cadeaus heeft gekregen hebben we die met een aantal vrienden bij haar thuis gebracht alvorens we naar huis gingen. We waren het er unaniem over eens dat het een geweldig leuk feest was. Omdat wat er op de partay gebeurt op de partay blijft heb ik geen foto's van de gasten gemaakt maar wel van het interieur en de omgeving om u een beeld te schetsen. 

Uitzicht naar de Kralingse plas © C. Bakker

Een erg fijne locatie, u ziet hoe zonnig het is.

De cadeautafel. 


6 opmerkingen:

  1. Mel B uit Almere :)16 april 2023 om 11:07

    Zag er goed uit op de dansvloer!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was fantastisch zoveel liefde bij elkaar 🥰

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die drie op de tweede foto waren gasten;), maar dat ter zijde! Het was een geweldig feest wij hebben genoten en vooral omdat Talitha zo heerlijk aan het genieten was. Zo dik gegund aan deze ‘kleine’ lieverd met haar mooie grote hartje. ♥️

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Scherp, maar de aandacht gaat toch vooral uit naar het enorme bloemstuk. Het was geweldig en Talitha heeft genoten van al die lieve vrienden om haar heen.

      Verwijderen