maandag 21 november 2011

A foggy day in Capelle town

Dat het zondag mistig weer was is niemand ontgaan, het was landelijk. Middels diverse social media foto's gezien van mensen die hun omgevig in de mist gefotografeerd hebben.
Het gaf hier een gevoel van de buitenwereld te zijn afgesloten, wat ook waar was want het openbaar vervoer staakte dus Capelle was niet te bereiken zonder auto, en met auto was het vanwege de mist ook niet aan te raden.
Ik vond het wel prima.

Zaterdagavond is Jeroen op visite geweest wat ook nog heel wat voeten in de aarde had omdat de
treinverbinding tussen Leiden en Rotterdam er vanwege werkzaamheden er het hele weekend uit lag.
Hij diende via Woerden naar Capelle te komen, zou kunnen blijven logeren, ware het niet dat de RET zondag ging staken. Zodat ie zaterdag met een bus (!) Van Rotterdam naar Leiden werd vervoert.
Leve het OV!

Mistige zondag besteed aan het vervaardigen van m'n surprise voor Sinterklaas 3 december aanstaande. Hij is bijna af, nog wat details en ik ben er klaar voor!
Neen, nog steeds geen naam, het leuke aan het hele surprise gebeuren is het feit dat het geheim blijft en pas op de avond zelf duidelijk wordt wie wie nou had.

1 opmerking:

  1. Hier was het ook heel mistig! Later op de dag werd de mist nog dichter en als ik nu naar buiten kijk is het nog steeds zo mistig. Een klein wereldje zo. Wel weer jammer van het OV.. :S

    Ik ben benieuwd naar je surprise!

    BeantwoordenVerwijderen