woensdag 7 maart 2012

Dokter Deen

Gisteren de opgenomen aflevering van Dokter Deen, van afgelopen maandag bekeken, de 6e uit een serie van 10, dit omdat ik de uitzending van 22.00 tot 23.00 uur nogal laat vind.
Dat is dan ook meteen het enige minpuntje, ik vind deze serie heerlijk om naar te kijken. De serie is gemaakt door Edwin de Vries, en het gaat over Dokter Maria Deen, huisarts op Vlieland, gespeeld door Edwin's vrouw Monique van de Ven, naast haar spelen ook gelauwerde acteurs als Liz Snoijink, Leopold Witte en Pleuni Touw, met name de rol van Pleuni als moeder Deen vind ik ontroerend om te zien.

Ook doen er een groot aantal jonge acteurs mee waarvan ik Jelle de Jong, als zoon Robbert even wil noemen omdat ik hem al in verschillende producties heb gezien (o.a. Walhalla, A'dam E.V.A.) en ik hem steeds geloofwaardig een totaal ander personage zie spelen, iemand om in de gaten te houden dus.

Nog vier afleveringen te gaan voor de serie ten einde is, het is nog niet bekend of er een tweede seizoen komt, ik hoop het wel!


1 opmerking: