zaterdag 16 februari 2013

Doorbraak

Dit is weer een blogje over de nog lang niet afgelopen kwestie 'Kunt U mijn raam nu eindelijk eens aftimmeren, meneer' (vrij herschreven naar het begin van elke Hamelen uitzending).
Na mijn bezoek eind januari aan de bewonersconsulent werd ik twee dagen erna gebeld door de vastgoedfirma, die mijn voicemail insprak of ik hem terug wilde bellen, dat heb ik gedaan maar kreeg ook steeds zijn voicemail en daar uiteindelijk een bericht op achter gelaten, daar werd niet op gereageerd.

Na zo'n anderhalve week weer eens geprobeerd, wéér voicemail, een SMSje gestuurd, ook daar werd niet op gereageerd. Van de week vond ik het weer tijd voor enige actie van mijn kant, in een keurige maar in verontwaardiging en ongeloof opbouwende mail mijn oordeel vellend over het gedrag, of liever gezegd het uitblijven daarvan, van de woningcorporatie en vastgoedfirma waaruit ik alleen maar desinteresse kon distilleren wendde ik me weer tot de bewonersconsulent.

Direct de dag erna werd mijn voicemail wéér ingesproken door de vastgoedfirma met enige uitleg over hoe en wat en ben ik zelfs 's-avonds nog eens door hem gebeld (weer voicemail) en heeft hij me gemaild en me verzocht hem te bellen (ander telefoonnummer).

Dat heb ik gisterochtend gedaan en ik kreeg zowaar een levend mens aan de telefoon, die eerst nog probeerde te zeggen dat mijn drie maanden wat overdreven waren, wat ik direct kon pareren door te melden dat het raampje op 26 november geplaatst is, en we dus op weg naar de drie maanden zijn.
Met een door woorden als feestdagen, vorstverlet, vensterbankje ja dan nee verwijderen en drukte doorspekt verhaal kwam er dan toch uit naar voren dat het aftimmeren toch echt een aanvang zal gaan nemen.

Het blijft allemaal nog wat vaagjes, maar op een vrijdag volgende week of de week erna schijnt het dan toch te gaan gebeuren. Niemand vindt het toch vreemd dat ik het pas geloof al er daadwerkelijk iemand voor de deur staat?
Er is dus een soort van doorbraak gekomen en of het zo is dat weet ik niet, maar ik mag zelf graag geloven dat het (mede) door mijn mailtje komt.


1 opmerking:

  1. kaarsjes bij santa luzia en duimen zal ik er aan wijden en dan maar hopen dat het nu echt gaat lukken heeeeeee

    BeantwoordenVerwijderen