vrijdag 15 februari 2013

Valentijn

Het was gisteren al vroeg duidelijk dat het Valentijnsdag was. Gezeten in de in metro en verdiept in de Metro op weg naar mijn werk hoorde ik opeens iemand repetitief "een fijne Valentijnsdag" zeggen. Ik keek schuin omhoog en zag een jongen in een spierwit kostuum met roze hartjes das en een mandje in z'n handen zich door de forensen heen wringen.Ik ging maar snel weer verder lezen, een leuk initiatief maar niet om 8.15 's-morgens.

Op mijn werk zat er bij een verstuurde aankondiging van een nieuw te verschijnen boek een piepklein blikje in de vorm van een hart met ieniemienie hart pepermuntjes. Bovendien was onze bedrijfsleider door Cupido geraakt want hij ging rozen uitdelen aan (vrouwelijke) klanten en (vrouwelijke) personeelsleden. Negatieve discriminatie natuurlijk, maar daar hoor je ons mannen niet over.

's-Avonds is vriendin Nadira gekomen en hebben we samen naar een DVD gekeken van Boudewijn de Groot. Met zijn geweldige band weet hij mij steeds weer, en nu ook Nadira, te raken met zijn prachtige nummers. Binnenkort ga ik weer naar het theater om een concert bij te wonen van zijn laatste tour en daar verheug ik mij enorm op, zeker omdat ik weet dat hij hierna geen theatertour meer zal gaan maken.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten