donderdag 20 juni 2013

For old times sake

Omdat de vakantie naar Toronto wat ongunstig viel met betrekking tot het beplanten van de lanai, heb ik dat gisteren pas gedaan en meteen ook plantjes gekocht voor mijn moeders tuintje. Voor de lanai minder dan voorgaande jaren, maar het ziet er toch weer fleurig en gezellig uit.

's-Avonds had ik een date met José die ik al 13 jaar ken, ze heeft bij mij gewerkt en we hebben altijd contact gehouden. Ze heeft een drukke baan en gaat graag ver en lang op vakantie met haar vriend Marijn, en ook ik ben druk met van alles, dus de laatste tijd was het een beetje versloft, maar wij vonden tijd om daar eens verandering in te brengen. Zij had goede verhalen gehoord over Spaghettata op de Nieuwe Binnenweg, maar was er zelf net als ik nog nooit geweest, dus daar spraken we af.

We konden fijn buiten zitten, en het eten was er heerlijk, met zorg bereid. En wij hadden natuurlijk honderd uit te kletsen na zo'n lange tijd. Ik heb het wel eens eerder gezegd, dat het zo geweldig is mensen te kennen met wie je zo'n leuk contact hebt dat de (lange) tijd dat je elkaar niet gezien of gesproken hebt direct wegvalt als je elkaar weer ziet. Met José is dat ook. "Het was weer als vanouds" zei ze ook bij het afscheid.
Wel elkaar plechtig beloofd nu niet meer zo'n lange tijd meer te wachten om weer iets te doen.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten