zondag 15 september 2013

Behang belang

Drie en een halve week geleden heb ik behang besteld, en werd mij verteld dat het behang wat ik had uitgezocht voor de slaapkamer een levertijd kende van zo'n anderhalve week. Na anderhalve week werd ik gebeld dat het behang pas in de tweede week van september geleverd werd. Dat was afgelopen week.

Gisterochtend naar de winkel gegaan om het behang voor het trapgat op te halen, dat was er wel, maar het slaapkamerbehang nog steeds niet. Aangezien de behanger woensdag aanstaande komt wilde ik niet langer wachten en ander behang gaan uitzoeken wat gewoon in voorraad is. De dame vertelde dat het bewuste behang rechtstreeks van de fabriek aan hun geleverd zal gaan worden en ze verwachte/hoopte dat het er woensdag zou zijn.

Het zal dus zo zijn dat ik woensdag op het nippertje het door mij gekozen behang zal kunnen ophalen danwel iets anders uit ga zoeken, dat was een vanzelfsprekendheid zei de verkoopster. Een mens kan maar zo lang wachten. De behanger moet toch eerst nog gaan witten, dus hij kan niet meteen beginnen met het behangen van de slaapkamer, zal woensdag dus heel vroeg bij firma de Jong aanwezig zijn.

Op mijn vraag of ze problemen hadden met deze specifieke leverancier antwoordde ze : "Nee alleen met dít behang". Uit de duizenden rollen waaruit te kiezen is, heb ik dus juist déze gekozen. Het is een gave....

Behang voor het trapgat, dat was er dus wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten