maandag 28 augustus 2017

The summer continues

En wederom een heerlijke zomerdag. Vandaag stond Camden Market op het program, met ook vooral de gedachte dat het vlakbij Regent's Park is waar ik dan kon lunchen.

Camden Market is geweldig, maar druk, dus voor mij die niet van mensenmassa's houdt voor een gelimiteerde tijd te doen. Erg veel leuke bijzondere kleding, maar ik ben klein bepakt deze reis, dus dat zet de rem er wel op. Bovendien heb ik vrijdag al het e.e.a. aangeschaft qua kleding, wat ik nog maar mee moet zien te krijgen. Wel erg leuke placemats gescoord, plat en dun dus dat gaat wel lukken in het valiesje.

Toen de drukte me teveel werd de ruimte en rust opgezocht van het prachtige Regent's Park, en daar op een bankje in de schaduw geluncht en passanten gade geslagen. Daar wordt een mens heel zen van.

Deze avond in het hotel gebleven en alvast alles ingepakt voor de reis terug. Daar was enig geïmproviseer voor nodig, want er moest meer mee dan waar ik mee gekomen was, maar het is net aan gelukt. In godsnaam nu maar hopen dat mij niet gevraagd wordt om mijn valiesje en mijn echte handbagage te openen, want ik krijg het er vast niet meer zo in. Vingers gekruist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten